Farming Simulator 19 prodal dva miliony kusů a chystá se na Switch
Farming Simulator 19 Novinka Farming Simulator 19 prodal dva miliony kusů a chystá se na Switch

Farming Simulator 19 prodal dva miliony kusů a chystá se na Switch

Michal Burian

Michal Burian

2
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Windows PC Xbox Xbox One

Virtuální farmaření není okrajovou záležitostí.

Reklama

Už delší dobu není Farming Simulator pouze okrajovou záležitostí pro pár hráčů. Zájem o virtuální farmaření nově dokazují prodeje nejnovějšího dílu. Farming Simulator 19 se může pochlubit více než dvěma miliony prodanými kusy a nachází se v žebříčku nejprodávanějších titulů v různých zemích světa, pochlubila se vydavatelská společnost Focus Home Interactive v tiskové zprávě. Ta Farming Simulator 19 uvedla na trh v listopadu loňského roku ve verzích pro PC, PlayStation 4 a Xbox One. U nás jsou PC a PS4 verze dostupné s českými titulky.

V nadcházejících měsících se na Farming Simulator 19 mohou těšit majitelé Nintenda Switch. Detaily budou teprve oznámeny.

Vývojáři z GIANTS Software se nedávno nechali slyšet, že Farming Simulator vytvářejí tak, aby byl přístupný pro všechny hráče. Nechtějí ze své značky udělat hardcore simulátor, ovšem netouží ani po přílišné arkádě.

Farming Simulator 19 přinesl do série několik novinek, včetně umístění budov, koní s možností se na nich projet a konečně i po celém světě známou americkou značku John Deere.

"Farming Simulator letos přináší o něco krásnější a detailnější grafiku, nové licencované stroje (hlavně John Deere) a další menší vylepšení, třeba lepší mise, plevel na polích nebo možnost postavit si vlastní farmu. Fanouškům této zemědělské série to bude nejspíš stačit, ale neubráním se pocitu, že Farming Simulator 19 mohl být mnohem lepší. Především, co se stále stejné technické stránky týče. Takhle se tvůrci zastavili v polovině cesty a opět zapomněli na nové hráče, kteří budou několik hodin zmatení a nejspíš je hra kvůli své drsné ekonomice odradí, verdikt naší recenze."

Hru koupíte na Xzone.cz a GameExpres.sk.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama