Farming Simulator 19 s novou grafikou a třemi odlišnými mapami
Farming Simulator 19 Novinka Farming Simulator 19 s novou grafikou a třemi odlišnými mapami

Farming Simulator 19 s novou grafikou a třemi odlišnými mapami

Michal Burian

Michal Burian

12

První detaily a teaser pro očekávané pokračování nejoblíbenějšího zemědělského simulátoru.

Reklama

Švýcarské studio Giants Software se bude muset letos pořádně předvést, aby udrželo hráče u Farming Simulatoru. V posledních několika letech totiž této populární série, která má velkou komunitu i u nás, roste stále větší konkurence. I z toho důvodu se očekávalo, co nabídne letošní Farming Simulator 19.

Farming Simulator 19 byl dnes představen a vyjde letos na podzim ve verzích pro PC, PlayStation 4 a Xbox One. Velkou novinkou jsou tři odlišné otevřené světy, ve kterých budou hráči řídit a rozšiřovat svou farmu, a to buď sami nebo se svými přáteli. V dohledné době se máme dočkat odhalení dvou zcela nových map. Tím třetím bude vylepšená verze jihoafrického prostředí. Vývojáři se rozhodli pro úpravu této mapy, aby využila možnosti nového enginu.

Farming Simulator 19 má být dosud nejinovativnějším dílem této série, dojít mělo na vylepšení téměř ve všech aspektech hry, včetně lepší grafické kvality, bohatšího obsahu s novými, velkými značkami. Díky tomu má tento díl nabídnout nejrozsáhlejší seznam vozidel a strojů v historii značky. Úspěchu mají dopomoci zcela nové zemědělské činnosti, stejně tak nové druhy zvířat, včetně koní, a nové plodiny. Na detaily si ale musíme ještě počkat.

Uvidíme, zda tato vylepšení budou Farming Simulatoru 19 stačit, aby si udržel pozici jedničky na trhu. Konkurence je totiž velká, hráče hodně zaujmul Cattle and Crops, který se nachází v předběžném přístupu na Steamu, a chystaný Pure Farming 2018. Ten na oplátku zahrne pět zcela odlišných map a lákavé výzvy s extrémním počasím.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama