Farming Simulator 19 se prodává tempem AAA hry
Farming Simulator 19 Novinka Farming Simulator 19 se prodává tempem AAA hry

Farming Simulator 19 se prodává tempem AAA hry

Michal Burian

Michal Burian

10
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Jeden milion prodaných kusů za 10 dnů.

Reklama

O zemědělské simulátory je stále větší a větší zájem. Svědčí o tom rozrůstající se konkurence i rekord nejnovějšího Farming Simulatoru 19. Ten za pouhých 10 dnů prodal jeden milion kusů a dá se o něm mluvit, že se prodává jako AAA titul.

„Je úžasné vidět, jak se těžká práce týmu vyplatila. Farming Simulator 19 nabízí mnoho nových funkcí a naši fanoušci jsou nadšeni. Nikdy předtím se Farming Simulatoru nepodařilo dosáhnout na milion prodaných kusů takovým rychlým tempem. Jsme hrdí, že tolik lidí baví hrát naši hru,“ prohlásil Christian Amman, prezident společnosti Giants Software, která stojí za vývoje této série a má nově kanceláře i v Brně. Na úspěch Farming Simulatoru 19 je hrdá i vydavatelská společnosti Focus Home Interactive.

Farming Simulator 19 vyšel 20. listopadu na PC, PlayStation 4 a Xbox One. Na prvních dvou zmíněných platformách obsahuje české titulky. Já jsem hře v recenzi udělil 6/10. Hra přinesla několik novinek, o něco vylepšený grafický kabátek a v některých případech lepší fyziku. Zároveň má totožnou technickou stránku s problikáváním textur a viditelným dokreslování objektů v dálce. Zklamala mě stále špatná umělá inteligence pracovníků a další věci. Doufám, že za dva roky bude tento úspěch v dalším díle viditelný. Níže verdikt:

„Farming Simulator letos přináší o něco krásnější a detailnější grafiku, nové licencované stroje (hlavně John Deere) a další menší vylepšení, třeba lepší mise, plevel na polích nebo možnost postavit si vlastní farmu. Fanouškům této zemědělské série to bude nejspíš stačit, ale neubráním se pocitu, že Farming Simulator 19 mohl být mnohem lepší. Především, co se stále stejné technické stránky týče. Takhle se tvůrci zastavili v polovině cesty a opět zapomněli na nové hráče, kteří budou několik hodin zmatení a nejspíš je hra kvůli své drsné ekonomice odradí.“

Hru koupíte na Xzone.cz a GameExpres.sk.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama