Farming Simulator 19 vyjde v listopadu
Farming Simulator 19 Novinka Farming Simulator 19 vyjde v listopadu

Farming Simulator 19 vyjde v listopadu

Michal Burian

Michal Burian

2
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Detailnější grafika, různé efekty a větší mapy mají vliv na hardwarové nároky.

Reklama

Oznámení data vydání doprovází u většiny her nový trailer, případně alespoň screenshoty. V případě Farming Simulatoru 19 jsme se dočkali pouze informace, kdy očekávaný zemědělský simulátor dorazí na pulty obchodů. K tomuto datu byly přiřazeny ještě starší obrázky. Na nové detaily a nějaké ty záběry ze samotného hraní si budeme muset ještě pár týdnů počkat. Dle nás ukáže švýcarské studio GIANTS Software svůj nový klenot na Gamescomu v Kolíně nad Rýnem.

Farming Simulator 19 vyjde v listopadu

Teď už k samotnému vydání. To připadlo na 20. listopadu 2018. Farming Simulator 19 bude dostupný ve verzích pro PC, PlayStation 4 a Xbox One. České titulky jsou do dnešního dne potvrzeny pouze u PC. Vypadá to, že konzolové verze budou opět bez lokalizace, což je jistě škoda, když Farming Simulator hrají i děti.

Pro nadšence farmaření na počítačích máme ještě minimální požadavky. Ty jsou tentokrát důležité. S letošním dílem přechází Farming Simulator na nový engine. Má detailnější grafika, různé efekty a větší mapy vliv na výkon? Dle minimálních požadavků ano. Farming Simulator 19 bude mírně náročnější než jeho předchůdce. Zatímco u předešlého dílu vám stačil procesor o frekvenci 2,0 GHz, tentokrát budete potřebovat 2,5 GHz. U grafické karty je uváděna GeForce GTX 560 nebo AMD Radeon HD 7770 s minimálně 2 GB VRAM a podporou DirectX 11. Před dvěma roky vám stačila GeForce GTS 450 Series, případně AMD Radeon HD 6770 s 1 GB VRAM. I místa bude potřeba více, ze 6 GB volného místa nabobtnala hra na 20 GB a u paměti z 2 GB RAM na 4 GB RAM.

Farming Simulator 19 předobjednáte na Xzone.cz a GameExpres.sk.

HLAVNÍ PRVKY

  • Největší pokrok u této franšízy Farming Simulator, nyní nabízí nejúchvatnější a nejrealističtější grafiku všech dob.
  • Používejte a ovládejte stovky věrně znázorněných zemědělských vozidel a nástrojů včetně vůbec poprvé například největšího světového výrobce zemědělských strojů na světě: John Deere.
  • Starejte o svá zvířata, jako jsou prasata, krávy, ovce, kuřata a poprvé také koně.
  • Jezděte na svých koních a prozkoumávejte širé oblasti v divokých prostředích plných farmářské činnosti.
  • Rozvíjejte svou farmu on-line s až 16 hráči a obohacujte své farmářské zkušenosti pomocí komunitních modelů na PC.
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama