Faster, Baby! DLC pro Mafii 3 vyjde 28. března
Novinka Faster, Baby! DLC pro Mafii 3 vyjde 28. března

Faster, Baby! DLC pro Mafii 3 vyjde 28. března

Martin Cvrček

Martin Cvrček

16

Přídavek nabídne novou mapu, vozidla, zbraně a obleky, možnost zpomalit čas během řízení nebo další výdělečnou aktivitu.

Reklama

Tvůrci Mafie 3 ze studia Hangar 13 se rozhodli detailněji přiblížit první placené DLC s názvem Faster, Baby! (Přidej, kotě!), a to prostřednictvím videa. Jakmile autoři zmíní chválu ze strany fanoušků, o níž by se často dalo pochybovat, a sami se pochválí za příběh a jízdní model (což jsou jedny z mála kvalitních prvků hry), přijde na řadu ukázka nové lokality s názvem Sinclair Parish.

Jde o unikátní oblast blízko New Bordeaux, která je důležitá hlavně s ohledem na tamní činnost aktivistů za občanská práva. Sinclair Parish se od původní mapy New Bordeaux liší i po vizuální stránce a právě zde se setkáte s postavou jménem Roxy, která bude Lincolnovi pomáhat během příběhu zaměřeného na boj proti místnímu šerifovi.

V rámci DLC dojde i na nové herní prvky. V Hangaru 13 se očividně inspirovali u GTA V, takže vás ve Faster, Baby! čeká možnost zpomalit čas během řízení. Ta se prý hodí hlavně při provádění bláznivých kousků s autem. Z auta můžete také házet výbušniny v podobě granátů nebo molotovů, což se má hodit při honičkách. Tvůrci dále přidali do hry nášlapnou minu, dva nové obleky, dvě auta a další zbraň.

Hráče čeká i nová výdělečná aktivita v podobě pomoci jedné z postav s pěstováním marihuany, takže nezbývá než doufat, že to nebude jen další bezduchá jízda s vozidlem z bodu A do bodu B. Na nové mapě najdete také víc než dost příležitostí k provedení bláznivých skoků, které se mohou hodit během misí.

Video dále nabízí letmý pohled na koncepty z vývoje zbylých dvou placených DLC. Nejdřív přijde na řadu přídavek Stones Unturned (Na kameni kámen), v němž se po boku Johna Donovana podíváme do Vietnamu, a pak dorazí DLC Sign of the Times (Znamení časů), které je zaměřené na vyšetřování a zastavení rituálních vražd.

DLC Faster, Baby! vyjde 28. března a bude k dispozici samostatně i jako součást Season Passu. Stones Unturned má dorazit v květnu a vydání Sign of the Times se očekává během července.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama