Femto a sbírání Behelitů v Berserk and the Band of the Hawk
Novinka Femto a sbírání Behelitů v Berserk and the Band of the Hawk

Femto a sbírání Behelitů v Berserk and the Band of the Hawk

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Serpico v gameplay traileru a nové screenshoty prozrazují další novinky.

Reklama

Během minulého týdne byla časopisem Famitsu potvrzena další z hratelných postav ve hře Berserk and the Band of the Hawk. Paradoxně ale vlastně nejde o tak úplně novou postavu, protože jde o Femta.

Koei Tecmo následně vydalo několik doplňujících informací ohledně tohoto charakteru, se kterým budete moci prolévat na bojišti krev, pokud splníte určité podmínky. Dále byl blíže popsán třeba doplňkový režim Infinite Eclipse možnosti posilnění postavy nebo sbírání Behelitů.

Nakonec se ale také koukneme na další z gameplay ukázek, ve které si můžeme prohlédnout v boji Serpica.

Berserk and the Band of the Hawk má v Evropě vyjít pro PlayStation 4, PS Vita a pro PC 24. února.

Femto

Co se tedy týče původu Femta, asi bych měl upozornit, že následující text může pro neznalé předlohy obsahovat spoilery. Femto je totiž Griffithova reinkarnace do podoby páté Božské ruky. Do tohoto stavu se můžete při hraní za Griffitha dostat pomocí Transformace.

Femto dabuje Takahiro Sakurai a z Griffitha se stane na Eclipse, když ve svůj prospěch obětuje všechny své spojence z Kumpanie jestřába. Následně je reinkarnován jako pátá Božská ruka a v bitvě dokáže manipulovat s prostorem. Může tak zabít nepřítele tím, že roztrhá okolní prostor nebo dokonce vytvořit warpové pole a nepřátele vyhodit do vzduchu.

Režim Infinity Eclipse

Jde o herní režim, kde neděláte nic jiného, než že se snažíte porazit nepřátele. Spustit jej můžete při plnění různých misí. V průběhu boje budete postupně likvidovat nepřátele jednoho po druhém.

Posílení

Díky získané výbavě můžete postavy ze hry Berserk and the Band of the Hawk dodatečně posílit. Existují zde tři typy předmětů: příslušenství, které vylepšují schopnosti postavy, dále předměty, které vás budou více podporovat v boji, a nakonec to jsou váleční koně, sloužící logicky jako prostředek k cestování. Předměty a výbavu půjde koupit v obchodě vždy před bitvou. Tyto předměty ale můžete posílit, nebo jim přidat další schopnosti, použitím různých materiálů. Podobně pak funguje i jejich sloučení.

Sbírání Behelitů

Splněním určitých podmínek v boji, nebo porážkou silných nepřátel v režimu Infinity Eclipse, můžete za odměnu získat Behelity. Když Behelit získáte, obdržíte po bitvě speciální obraz. Ten ale neuvidíte hned celý a v závislosti na získaném Behelitu vám bude odemčena pouze jeho část. Až jej odkryjete celý, budete si jej moci prohlédnout.

Serpico

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama