FIFA 19 ukazuje hru s jinými pravidly. Jedním z módů je Survival
FIFA 19 Novinka FIFA 19 ukazuje hru s jinými pravidly. Jedním z módů je Survival

FIFA 19 ukazuje hru s jinými pravidly. Jedním z módů je Survival

Michal Burian

Michal Burian

Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Za každý vstřelený gól přijdete náhodně o jednoho hráče.

Reklama

Tohle je voda na mlýn všem odpůrcům série FIFA, kteří tvrdí, že fotbalová hra od EA Sports není realistická a v tomto ohledu hodně ztrácí na konkurenční PES od Konami. Vývojáři do FIFA 19 připravili House Rules s několika módy, které mění pravidla fotbalu.

„Pokud jste někdy chtěli hrát FIFU s jinými pravidly - nebo bez pravidel, House Rules je právě pro vás,“ stojí v popisku. V House Rules si můžete zvolit z kategorií Survival, No Rules, Long Range, First to. . . a Headers & Volleys. My se dnes zaměříme na Survival, který je prezentován v aktuální nahrávce. Tenhle režim známe z FIFA Street, kde byl dost zábavný. Když totiž vstřelíte branku, je vám automaticky a náhodně odebrán jeden hráč (s výjimkou brankáře), kterého nemůžete nahradit. Pouze můžete přesunout jeho pozici jinam, z obrany třeba do útoku, v případě, že se chcete soustředit víc na bránění.

No Rules je zase hra bez pravidel. Zapomeňte na ofsajdy, fauly nebo žluté a červené karty. Long Range vás zase nutí střílet góly z větší dálky. Uvnitř pokutového území je míč v siti počítán jako jedna branka, zatímco z větší dálky se gól započítá hned dvakrát. Ve First to. . . si můžete nastavit pravidla pro výhru. Zvolíte si třeba zlatý gól (první gól), případně, že vyhraje tým, který úspěšně třikrát skóruje. V Headers & Volleys vstřelíte gól pouze hlavou, případně volejí. Existují zde rohové a pokutové kopy, ovšem branka se počítá pouze ve dvou zmíněných případech.

FIFA 19 vyjde 28. září na PC, PlayStation 4, Xbox One a Nintendo Switch. Ačkoli ve Switch verzi Cesta nebude. Hru předobjednáte na Xzone.cz a GameExpres.sk.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama