FIFA 20 přinese i posun v hratelnosti
FIFA 20 Novinka FIFA 20 přinese i posun v hratelnosti

FIFA 20 přinese i posun v hratelnosti

Jiří Šmerda

Jiří Šmerda

5
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Aktualizováno o HW nároky.

Reklama

Svoji půlhodinku slávy v centru dění EA Play dostala i FIFA 20. V prvních deseti minutách jsme mohli shlédnout video, týkající se dříve oznámeného VOLTA Football. Svoji přítomností nás obohatil i slavný obránce Manchesteru United Rio Ferdinand a zúčastnil se povídání o tomto očekávaném módu. VOLTA Football jsme vám představili již dříve, proto vás pro více informací odkážeme na náš předchozí článek.

Druhá část povídání nás měla seznámit s chystanými změnami v rámci hratelnosti. Profesionální eSportový komentátor Alex „Goldenboy“ Mendez přivítal na pódiu vedoucího producenta pro hru FIFA 20 Sama Riveru. Rivera mluvil o nových herních mechanikách, které hru ovlivní ve čtyřech základních kategoriích. Vyrovnané zakončování bude asistovat mnohem přesnějšímu a uspokojivějšímu zakončování, které bude působit mnohem realističtěji. To má být nejvíce znát právě při zakončování z voleje. Přepracování se také dočkaly přímé a pokutové kopy, které jsou mnohem detailnější a dovolí tak hráči přesněji určit trasu střely. Další kategorie se týká obrany a to především při souboji 1 v 1. Těch se máme v dalším ročníku hry FIFA dočkat opravdu hodně, jelikož hráči se mnohem více budou snažit dostávat do volného prostoru. Toto vylepšené odebírání míče by pak mělo hráči přinést větší kontrolu nad obranými animacemi a vyhnout se tak nečistým zákrokům. Se soubojem muže proti muži se také týká vylepšené driblovací dovednosti, které dovolí hráči být mnohem hbitějším.

Mimo to se máme také dočkat nové fyziky balónu, které nám přinese ještě více realistický pohyb míče, odrazy i střely. Více informací včetně ukázky ze hry se máme dočkat v nejbližších měsících. EA nám dal k dispozici dokonce i rozvrh chystaných změn a časů, kdy se na jejich oznámení můžeme těšit.

FIFA 20 přinese i posun v hratelnosti

Minimální požadavky

  • Operační systém: Windows 7 64-bit
  • Procesor: Intel Core i3-2100 / AMD Phenom II X4 965
  • Operační paměť: 8 GB
  • Grafická karta: NVIDIA GeForce GTX 660 / AMD Radeon HD 7850 - 2 GB VRAM
  • Místo na disku: 50 GB

Doporučené požadavky

  • Operační systém: Windows 10 64-bit
  • Procesor: Intel Core i3 6300T / AMD Athlon X4 870K
  • Operační paměť: 8 GB
  • Grafická karta: NVIDIA GeForce GTX 670 / AMD Radeon R9 270X
  • Místo na disku: 50 GB

FIFA 20 vychází 27. září. Všichni předplatitelé EA Acces si však hru budou moci zahrát už o týden dříve a to 19. září, nově se týkající i hráčů na PS4.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama