Fighter Within je bojovka pro Xbox One s Kinectem
Fighter Within Novinka Fighter Within je bojovka pro Xbox One s Kinectem

Fighter Within je bojovka pro Xbox One s Kinectem

Michal Burian

Michal Burian

10

První detaily o next-gen bojovce od Ubisoftu.

Reklama

Aktualizace: Díky šikovné věcičce Google Cache jsme se dozvěděli první detaily o připravovaném next-gen titulu Fighter Within od Ubisoftu. V zásadě půjde o multiplayerovou bojovku pro Xbox One s využitím pohybového senzoru Kinect. Pomocí svého těla tak budete ovládat bojovníka.

Kinect nebude zaznamenávat pouze vaše pohyby, ale bude určovat také sílu a přesnost úderů. Abyste porazili své kamarády, nebo kteréhokoliv hráče z celého světa bude se vám hodit cvičení kopů, úderů, bloků, útoků a různých komb.

V jednotlivých arénách budete nacházet totemy, které takticky využije ve speciálních útocích. Když už má jít o next-gen bojovku, tak samozřejmostí by měl být grafický kabátek na úrovni, a to nejen postav, ale také okolního prostředí.

Více informací, včetně prvních obrázků a snad i videa, uvidíme v průběhu tohoto týdne v rámci Gamescomu.

Původní zpráva

S největší pravděpodobností Ubisoft začátkem příštího týdne na Gamescomu v Kolíně nad Rýnem ohlásí dosud tajný projekt. Jak jinak si vysvětlil registrace internetových domén Fighter-Within.com a FighterWithinGame.com? Obě domény jsou navíc přesměrovány na fighter-within.ubi.com, kde na návštěvníky čeká pouze nápis Coming Soon, tedy již brzy.

Na začátku srpna jsme se přitom dozvěděli, že na Gamescomu hodlá společnost odhalit novou next-gen značku. O dva týdny dříve vydavatel prozradil, že ve svém dalším fiskálním roce vydá neohlášenou hru - vyjde nejpozději 31. března 2015.

Je ovšem zajímavé, že letos Ubisoft na Gamescomu neplánuje žádnou velkou tiskovou konferenci. I přesto nabídne návštěvníkům k vyzkoušení své očekávané hry a ohlásí něco nového.

Podle názvu by mohlo jít o nějakou bojovku. Co si myslíte vy?

Každopádně příští týden se máte nač těšit, čekají nás konference Sony, Microsoftu, EA a Nintenda. Do toho nebudou chybět ani další firmy, včetně již zmíněného Ubisoftu, stejně tak Bethesda, Deep Silver, Konami nebo Warner Bros.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama