Film 007 Skyfall doprovodí hra
Novinka Film 007 Skyfall doprovodí hra

Film 007 Skyfall doprovodí hra

Michal Burian

Michal Burian

3

Nejnovější filmové dílko agenta Jamese Bonda se prý dočká i hry.

Reklama

Časopis Empire ve svém nejnovějším čísle přinesl preview na chystaný film s nejslavnějším tajným agentem všech dob, Jamesem Bondem.

Film ponese název 007 Skyfall a režisérského křesla se ujmul Sam Mendes (Všude dobře, proč být doma, Nouzový východ, Mariňák a Road to Perdition), zatímco agenta 007 opět ztvární Daniel Craig a hlavního padoucha si zahraje Javier Bardem.

Filmový snímek 007 Skyfall by měl mít premiéru v kinech na podzim letošního roku (mluví se o 9. listopadu), přesně na 50. výročí vzniku filmové série o agentovi 007.

Mnohem zajímavější je ovšem zpráva, že 007 Skyfall doprovodí hra, jež by měla vyjít těsně po filmu.

Práva na hry s agentem 007 má společnost Acticvision, která prozatím další díl neoznámila. Osobně si ale myslíme, že se stejnojmenného herního titulu dočkáme, už jen proto, že film Quantum of Solace taktéž doprovázela hra od studia Treyarch.

Otázkou tedy zůstává, kdo vývoj dostal na starost. Mohlo to být klidně studio Treyarch (mj. Call of Duty: Black Ops), Eurocom (remake GoldenEye) nebo i Raven Software (Singularity) – spojení 007 a Raven koluje na internetu již od začátku roku 2011, kdy jeden zaměstnanec tvůrčího celku prostřednictvím profilu na LinkedIn prozradil, že téměř dva roky pracuje na hře s filmovou licencí, která využije technologii Unreal Engine 3.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama