Film LEGO Ninjago doprovodí hra
Novinka Film LEGO Ninjago doprovodí hra

Film LEGO Ninjago doprovodí hra

Martin Cvrček

Martin Cvrček

6

The LEGO Ninjago Movie: Video Game dorazí 22. září.

Reklama

Jestli máte vy nebo vaše ratolesti přehled v produktech spojených se stavebnicí LEGO, nejspíš víte, že 21. září dorazí do kin film na motivy populární série Ninjago. Nyní bylo oznámeno, že ho doprovodí hra od TT Games nazvaná jednoduše The LEGO Ninjago Movie: Video Game.

Tvůrci slibují možnost hrát za řadu oblíbených ninjů, mezi něž patří Lloyd, Jay, Kai, Cole, Zane, Nya a Master Wu. Ti musí ubránit ostrov Ninjago před zlým Lordem Garmadonem a jeho žraločí armádou. Během hraní dostanete možnost ovládnout umění Ninjagobility pomocí běhání po stěnách, skákání a bojování s nepřáteli Ninjaga. Díky tomu budete moci postupovat po úrovních a vylepšovat bojové schopnosti ninjů.

Ve hře lze prožít události filmu napříč osmi akcí nabitými lokacemi, přičemž v každé z nich najdete unikátní Challenge Dojo. V rámci režimu Battle Maps zase můžete až ve čtyřech hráčích bojovat proti přátelům či rodinným příslušníkům.

The LEGO Ninjago Movie: Video Game dorazí 22. září, tedy den po evropské premiéře filmu, a je ve vývoji pro PC, PS4, Xbox One a Switch. Není to přitom poprvé, co vzniká herní přívěšek LEGO filmu. Vlastní hra doprovázela již LEGO Příběh z roku 2014. Stejně tak nejde o jedinou LEGO hru, na níž v TT Games momentálně pracují, studio připravuje i LEGO Marvel Super Heroes 2.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama