Film na motivy Just Cause by se mohl akčností blížit Rychle a zběsile
Just Cause Novinka Film na motivy Just Cause by se mohl akčností blížit Rychle a zběsile

Film na motivy Just Cause by se mohl akčností blížit Rychle a zběsile

Martin Cvrček

Martin Cvrček

9

Alespoň to tvrdí producent filmu v novém rozhovoru pro server IGN.

Reklama

Pokud už se v těch filmových adaptacích známých her ztrácíte a po přečtení nadpisu se vám v hlavě rojí otazníky, tak to zjednoduším. Ano, kromě filmu na motivy Assassin's Creed, Borderlands nebo Warcraftu se chystá i film na motivy akční série Just Cause. Už dlouho jsme ale o něm neslyšeli, možná proto, že natáčení podle všeho ještě nezačalo.

Brzy by ale začít mělo, což prozradil producent filmu Adrian Askarieh v rozhovoru pro server IGN. A ačkoliv neřekl, kdy přesně by se měly kamery roztočit, řekl, že by se film svým pojetím akce mohl blížit slavné sérii Rychle a zběsile.

„Just Cause 3 má úžasný příběh. Rico se vrací na Medici, místo svého narození, následného vysídlení a zavraždění jeho rodiny. A vrací se na něj, aby udělal to, co umí nejlépe, což je narušení režimů.

[...] Myslím, že v otázce akce má Just Cause stejné právo být nazýváno akčním filmem jako Rychle a zběsile. Oba jsou bizarní. Vidíte auto, které projíždí 400 mrakodrapy - no, ne 400, ale dvěma. Což je něco jako akce v Just Cause.“

To jsou poměrně silná slova, ale herní Just Cause je přeci jen především o zběsilé akci doprovázené mnoha výbuchy, takže je logické, aby šla filmová adaptace stejnou cestou. Cestou, která by ve výsledku skutečně mohla být srovnávána s Rychle a zběsile, v němž je koneckonců akce víc než dost. Stačí se podívat na zatím poslední sedmý díl.

Hlavně ale musíme doufat, že filmové Just Cause neskončí jako nedávná katastrofa jménem Hitman: Agent 47. Nutno podotknout, že Adrian Askarieh je jako producent podepsaný i pod Hitmanem. Důvod k obavám? Možná. Ale to, jak Just Cause dopadne, se stejně jen tak nedozvíme, když natáčení ještě nezačalo.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama