Film: Rogue One: Star Wars Story v působivém traileru
Novinka Film: Rogue One: Star Wars Story v působivém traileru

Film: Rogue One: Star Wars Story v působivém traileru

Martin Cvrček

Martin Cvrček

18

Mimo jiné jde o malou ochutnávku toho, co nás čeká v posledním DLC pro Star Wars: Battlefront.

Reklama

Přesně jak bylo v předstihu avizováno, během noci jsme se díky mediálnímu pokrytí Olympijských her v Riu dočkali nového, tentokrát už plnohodnotného traileru k filmu Rogue One: Star Wars Story. A nutno říct, že krádež plánů Hvězdy smrti v režii Garetha Edwardse, režiséra poslední Godzilly, rozhodně vypadá lákavě.

Jak už víme pár týdnů, motivy filmu Rogue One využije poslední DLC pro Star Wars: Battlefront, které vyjdena konci roku. Jeho název napovídá, že se přídavek Rogue One: Scarif zaměří na tropickou planetu Scarif, která má ve filmu hrát nemalou roli, a střípky z ní uvidíte i v traileru. Záběr na útok na nový kráčející kolos AT-ACT kupříkladu vypadá jako vystřižený z oblíbeného módu Walker Assault. A v celém videu si můžete všimnout několika nových zbraní i vozidel, které by mohli v DICE také využít.

Zatím ale víme s jistotou jen to, že Scarif nabídne dva hratelné hrdiny, a to hlavní protagonistku Jyn Erso, které si v traileru užijete víc než dost, a ředitele Krennica, jenž se však ve videu jen mihne.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama