Film Uncharted se bude natáčet v Austrálii a Mexiku
Novinka Film Uncharted se bude natáčet v Austrálii a Mexiku

Film Uncharted se bude natáčet v Austrálii a Mexiku

Michal Burian

Michal Burian

13

Podobat se bude sérii National Treasure s tím, že bude mnohem akčnější a nabídne romantickou zápletku mezi Nathanem a Elenou, stejně tak humorné scénky se Sullym.

Reklama

Ve čtvrtek Wikileaks zveřejnilo tisíce souborů získané při hacknutí Sony Pictures. Jde o více než 30 tisíc dokumentů, které prostudovala redakce GameSpotu a zjistila, že v dokumentech se nacházejí zajímavé informace, zejména o připravovaném filmu na motivy populární série Uncharted od Naughty Dog.

Filmové Uncharted by se mělo natáčet v Austrálii a Mexiku, zatímco zvuky a další efekty se budou dotvářet v kanadském Torontu, vyplývá z e-mailové konverzace mezi Amy Pascal a Sony Pictures. Film se má jinak podobat sérii National Treasure s tím rozdílem, že bude mnohem akčnější a nabídne i romantickou zápletku mezi Nathanem a Elenou.

Dá se tedy říci, že film Uncharted půjde spíše po stopách oblíbeného Tomb Raider s Larou Croft. Chybět nebude ani humor, který dodá žertování Nathana se Sullym.

Scénář by měl být již hotov, alespoň v červenci 2014 ho měl David Guggenheim poslat Amy Pascal, má být na 124 stránkách. Nathana by si měl zahrát Chris Hemsworth (Thor). Objevit by se mohl i Mark Wahlberg a Channing Tatum.

Zatím neznáme přesné datum vydání, ale v uniklých e-mailech se často mluvilo o létu 2016, což by bylo pár měsíců po vydání Uncharted 4: A Thief's End pro PlayStation 4. Šlo by tedy z mého pohledu o ideální načasování.

Doug Belgrad, prezident Columbia Picture, měl v e-mailu z července loňského roku přiznat, že Assassin's Creed je mnohem větší série, která má na kontě zhruba 3x více prodaných kusů než PlayStation exkluzivita Uncharted. Podle něho to ale nevadí a rozhodně to neohrožuje snímek podle Uncharted, který i přes tuto skutečnost bude prý úspěšný.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama