Filmový Sonic bude brzy dostupný v digitální podobě
Filmy/Seriály Ježek Sonic Novinka Filmový Sonic bude brzy dostupný v digitální podobě

Filmový Sonic bude brzy dostupný v digitální podobě

Ondřej Partl

Ondřej Partl

Překvapivě dobrá filmová adaptace se dočká svého dřívějšího vydání.

Reklama

Kinaři skoro po celém světě mají díky nastálé pandemii zavřeno a filmový průmysl se pomalu a jistě začíná hroutit. A tak se některé společnosti rozhodli pro takový krok, že své nejnovější snímky pošlou rovnou na internet v digitální podobě.

Stalo se tomu tak u některých filmů od Universal Pictures (The Hunt, Neviditelný, Emma) či Warner Bros. (Birds of Prey alias můj oblíbený slovenský název Vtáky noci), a nyní se tomu děje i u nejnovější (překvapivě povedené) videoherní adaptace Ježek Sonic od Paramount Pictures.

Ten si sice na stihnuté výdělky z kin rozhodně stěžovat nemůže (celosvětově utržil přes 300 miliónů dolarů a kdyby nebylo indisponované Číny, mohlo to být o nějaký ten milión více), jelikož se svého uvedení dočkal ještě v poměrně dobré době, avšak jeho distribuční společnost se rozhodla, že urychlí i jeho vydání na různé digitální platformy (Amazon, Google Filmy atd.), které se nově uskuteční již 31. března, což je jen pouhých 46 dní od uvedení do multiplexů.

Bohužel se ovšem dá očekávat, že film nikde nebude dostupný s českými titulky, tím pádem si neanglicky hovořící jedinci budou muset počkat na oficiální vydání české verze na DVD a Blu-ray nosiče, které je plánováno na 17. června.

Alternativní možností samozřejmě je i užití některého z rozšířeních vašeho prohlížeče (např. Substital), které umožňuje přidat k videu titulky z druhé ruky.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama