Filmový trailer o kampani Company of Heroes 2
Company of Heroes 2 Novinka Filmový trailer o kampani Company of Heroes 2

Filmový trailer o kampani Company of Heroes 2

Michal Burian

Michal Burian

11

Válka na východní frontě během druhé světové války nebude jednoduchá. Dokážete myslet na své vojáky, aby nezmrzli a k tomu vyhnat Němce z Ruska?

Reklama

Strategie Company of Heroes 2 vás na rozdíl od původní hry zavede na východní frontu, kde budete proti silám Osy bojovat na sovětské straně. Kampaň za Němce se opět nekoná, snad abyste hráli za „ty hodné“, ačkoliv to je v případě stalinského Ruska trochu sporné. Tvůrci se však podle svých slov příliš nepouští do politických otázek a raději se soustředí na boj obyčejných ruských vojáků za jejich vlast.

Kampaň se nesnaží zasáhnout boje na předlouhé východní frontě v globálním měřítku, ale opět se soustředí na dílčí operace a divoké boje menších skupin. Kvantitu bohatě dohání kvalitou ve zpracování prostředí, efektů i jednotek samotných. Seznamujete se se Lvem Isakovičem a jeho vyprávění vás pak provází misemi. Kampaň začíná, pominu-li úvodní stalingradskou misi, v září 1941, kdy se sovětská vojska marně snaží zastavit rychlý postup Němců k Moskvě.

Více se o hře dočtete v našem nedávném preview s dojmy z hraní singleplayeru a v předešlém zpravodajství. Company of Heroes 2 vychází 25. června letošního roku na PC, očekáváme české titulky.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama