Filmový Uncharted trousí detaily scénáře
Novinka Filmový Uncharted trousí detaily scénáře

Filmový Uncharted trousí detaily scénáře

Michal Maliarov

Michal Maliarov

4

Filmová adaptace PS3 hitu Uncharted dle všeho nebude jen tupou kopírkou hry. Film se rozšíří za hranice herní předlohy a zdrojového materiálu, který filmaři dostali k mání.

Reklama

Jak hlásí LA Times Blog, Drake bude ve filmu hledat ztracený poklad kdesi daleko od civilizace, což není vzhledem k předloze nic neobvyklého. Diváci by jej však měli vidět také v rodinném zázemí.

„Tento nápad se mi velmi líbí. Že je tu rodina, což je síla, se kterou se má v mezinárodním světě umění počítat. Rodina, která se může postavit hlavám států za spravedlnost,“ řekl režisér David O. Russell.

„Máme ve filmu rodinnou linii, kterou jsme zkoušeli již v několika jiných filmech. Poté ji bereme a přesouváme na pozadí mnohem větší a akčnější podívané, ale nezapomínáme na postavy. To je dle mého skvělý nápad,“ dodal Russell.

Již dříve potvrdil účas na filmu také Mark Wahlberg a z rodinného zázemí by nám měli mávat Robert De Niro a Joe Pesci, což vůbec nemusí dopadnout špatně. Na druhou stranu by měl někdo Russellovi říci, že se třetí pokračování Lovců Pokladů již natáčí.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama