Final Fantasy Explorers v multiplayerovém traileru a něco víc
Final Fantasy Explorers Novinka Final Fantasy Explorers v multiplayerovém traileru a něco víc

Final Fantasy Explorers v multiplayerovém traileru a něco víc

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Square Enix možná upřesnil datum vydání Final Fantasy XV.

Reklama

Final Fantasy Explorers k nám dorazí začátkem roku 2016 a tak se pojďte podívat na ukázku z hraní multiplayeru pro čtyři hráče. Hráči si budou moci zvolit povolání z 21 různých tříd, z nichž každé má své vlastní jedinečné schopnosti a dovednosti. Právě v režimu pro více hráčů je velice důležité, aby si hráči zvolili svou roli správně a vzájemně se doplňovali, aby mohli porazit nejsilnější monstra série.

Final Fantasy Explorers vychází pro 3DS v Severní Americe 26. ledna a v Evropě 29. ledna. K dispozici mají být i sběratelské edice.

Série Final Fantasy se týká i další informace. Square Enix totiž prozatím stále nezveřejnil datum vydání Final Fantasy XV. Na oficiálních internetových stránkách se ale objevil zajímavý dotaz: "Pokud by Persona 5 a Final Fantasy XV vyšly ve stejnou dobu, čemu byste dali přednost?" Pokud to nevíte, tak Persona 5 je naplánována na léto 2016 a tím pádem to skoro vypadá, že se Final Fantasy XV dočkáme někdy v létě 2016. Konkrétní datum vydání bude oznámeno během chystané prezentace v březnu.

V tomto Active Time Reportu budou jako hosté Hajime Tabata a marketingový manažer Akio Ofuji. Oba se zaměří hlavně na říši Niflheim, na nepřátele z Final Fantasy XV. Tabata také hodlá předvést nejnovější záběry z boje, včetně použití některých druhů magie.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama