Final Fantasy Type-0 HD vychází na PC 18. srpna
Novinka Final Fantasy Type-0 HD vychází na PC 18. srpna

Final Fantasy Type-0 HD vychází na PC 18. srpna

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

25

Připravovaná PC verze se může pochlubit řadou vylepšení. Jaké jsou HW nároky?

Reklama

Společnost Square Enix oznámila datum vydání PC verze hry Final Fantasy Type-0 HD. Pokud jste si dělali zálusk na krabičku, tak vás musíme zklamat, protože remasterovaný titul bude k mání pouze přes službu Steam od 18. srpna. Nicméně nabídne různá grafická vylepšení a řadu nových gameplay funkcí.

Mezi dodatky k PC verzi patří třeba vylepšená in-game kamera při bitvách, možnost nastavení hloubky Motion Blur, přizpůsobitelný dynamický režim pro pořizování screenshotů, nadstandardní grafické možnosti nastavení pro high-endové PC sestavy, nové rychlé boosty pro postavy, plná podpora ovládání a Staem Achievementy a karty.

Pokud si pak hru předobjednáte na Steamu, získáte jako kurýra Master Chocoba a jako wardu Moogle (Clas Zero) pro Dotu 2, plus exkluzivní loadovací obrazovku Final Fantasy Type-0 HD.

„Vývoj Final Fantasy Type-0 HD pro Steam nám dal příležitost plně realizovat naši původní vizi hry v podobě rozšířené a vytříbené zkušenosti výhradně pro PC hráče," uvedl režisér Hajime Tabata.

Hra Final Fantasy Type-0 HD je zasazena do válkou zmítaného světa, ve kterém vedete do boje skupinu mládeže zvanou Class Zero. Jde o studenty z elitní vojenské akademie, kteří jsou nuceni řešit nepříjemnou situaci poté, co sousední země zaútočily na jejich domov. Příběh hry byl silně ovlivněn láskou režiséra Hajime Tabaty k historii lidstva.

Final Fantasy Type-0 HD vyšla 17. březnu 2015 v Severní Americe, pak 19. března v Japonsku a od 20. března v ​​Evropě pro PlayStation 4 a Xbox One a obsahovala demo Final Fantasy XV: Episode Duscae.

Minimální a doporučené požadavky na systém PC verze FF Type-0 HD jsou uvedeny níže:

Minimální systémové požadavky

Operační systém: Windows 7, 8, 8.1 64bit Procesor: CPU i3 2.5GHz Paměť: 4 GB RAM Místo na disku: HDD/SSD 30GB Video: GTX560Ti nebo AMD Radeon 7790 mp4 [H.264] Zvuk: DirectX XAudio2API DirectX: 11 a lepší

Doporučené systémové požadavky

Operační systém: Windows 7, 8, 8.1 64bit Procesor: CPU Core i5 2.7GHz Paměť: RAM 6 GB Místo na disku: HDD/SSD 30GB Video: GTX750 mp4 [H.264] Zvuk: DirectX XAudio2API DirectX: 11 a lepší

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama