Final Fantasy v chibi stylu, to je World of Final Fantasy
Novinka Final Fantasy v chibi stylu, to je World of Final Fantasy

Final Fantasy v chibi stylu, to je World of Final Fantasy

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

3

Předobjednávkou získáte Sephirota jako vlastního summona.

Reklama

Pevně věřím, že se hra World of Final Fantasy nezalíbí úplně všem fanouškům série, protože ačkoli nabízí opravdu velké množství různých postav z celého Final Fantasy univerza, nemusí třeba zrovna vám jejich chibi styl úplně sednout.

Nic na tom ale nezmění skutečnost, že nyní Square Enix oznámil termíny uvedení této hry do prodeje pro PlayStation 4 a PS Vitu a na Evropu připadlo datum 28. října. Předobjednávkou kopie World of Final Fantasy získáte účinnou pomoc do bitvy v podobě summona Sephirotha z Final Fantasy VII.

Kromě zjištění termínu vydání hry se dnes můžete také podívat na anglický E3 trailer, jehož původní japonskou verzi najdete třeba zde.

Ve hře budou hráči sledovat osudy dvojčat Reynn a Lann, putující krajem Grymoire. Zde hledají své ztracené vzpomínky. Při svém dobrodružství budou hráči sbírat různé předměty, posilovat své schopnosti a bojovat s klasickými bytostmi série Final Fantasy. Najdete zde třeba cactuary, chocoby, ale i behemonty.

12. června Square Enix Japan pořádá první ze série World of Final Fantasy live streamů ve kterém se nám představí režisér Hiroki Chiba a dabérka Lann Soma Saito. Živě jej můžete sledovat na YouTube nebo Niconico kanále.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama