Final Fantasy Versus XIII exkluzivně pro PlayStation 3
Final Fantasy Versus XIII Novinka Final Fantasy Versus XIII exkluzivně pro PlayStation 3

Final Fantasy Versus XIII exkluzivně pro PlayStation 3

Roman Hauk

Roman Hauk

Tetsuya Nomura ze Square Enix přiznal, že jejich připravovaný díl Final Fantasy Versus XIII bude jednoznačně exkluzivní pro konzoli PlayStation 3. Pokud se dočkáme i jiných platforem, bude se jednat o port.

Reklama

Final Fantasy Versus XIII je prozatím stále titul, o kterém se informace moc nešíří a od jeho oznámení vývojáři mlčí jako hrob. Avšak Tetsuya Nomura, přední vývojář a designér společnosti Square Enix prozradil, že tento díl bude exkluzivně pro konzole Playstation 3.

„Multiplatformní titul je ten, který začíná vývoj již s očekáváním a optimalizací na další platformy,“ řekl Nomura ve svém tweetu. „Port je něco, co začínáte řešit už po vydání hry na určitou platformu. Proto jsou většinou horší.“

"Tento následující díl, který vytváříme bude speciálně pro PS3. Rozhodli jsme se tak podle aktuálních tržních nákladů. Jediné, co teď mohu říci je to, že je Versus vyvíjen jen pro konzoli PS3,“ dodal.

Hra by se měla objevit i na letošní Tokio Game Show, která začne už příští týden. Tento díl, i když nese v názvu římskou číslici 13 z minulého dílu, představí zcela nový svět a jiné hrdiny. Podle vývojářů se také může očekávat jiný herní systém a mechanismy. Final Fantasy Versus XIII se má objevit v průběhu příštího roku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama