Final Fantasy VII Remake si odnáší skvělé známky
Final Fantasy VII Remake Novinka Final Fantasy VII Remake si odnáší skvělé známky

Final Fantasy VII Remake si odnáší skvělé známky

Martin Pritula

Martin Pritula

2
Platformy PlayStation PlayStation 4

Včetně verdiktů na hru.

Reklama

Final Fantasy VII Remake je bezpochyby jednou z nejočekávanějších her letošního roku. Předělávka jedné z nejoblíbenějších her této slavné série vypadá po všech stránkách skvěle a proto mnozí očekávají, že se bude jednat o jednoho z kandidátů na hru roku. Nyní konečně padlo embargo na recenze a jak se zdá, vysoká očekávání hráčů byla na místě a hra si na metacritic odnesla od kritiků 87%. Na naši recenzi se určitě můžete těšit, ale mezitím si neváhejte přečíst verdikty, které jsme pro vás vybrali.

 

Vgames:

Final Fantasy VII Remake uspokojil prakticky všechna očekávání, která jsem na hru měl. Hra vypadá parádně, hraje se skvěle, cutscény jsou úctyhodné a samotný soundtrack je naprosto fenomenální.

100%

 

VGC

Velikost hry a cit pro detail je u této hry až absurdní.

100%

 

Gamespot

Nezáleží na tom, jaký postoj máte k původní hře. Tento remake je po každé stránce úžasný a rozhodně se jedná o hru, na kterou se vyplatilo čekat. Pokud jste fanouškem hry, tak tato hra není tím, co si pamatujete - je tím, čím jste si vždy přáli, aby tato hra byla.

100%

 

Game Revolution

Her jako Final Fantasy VII se nám v poslední době moc nedostává a je to jednoznačně jedna z nejlepších her, kterou jsem kdy měl to štěstí hrát.

100%

 

GamesRadar+

Dokonale provedený remake, který přináší moderní pohled na příběh a charaktery.

90%

 

Hra vyjde 10. dubna na PS4 a hru si můžete předobjednat na Xzone. Na další platformy se hra podívá po vypršení roční exkluzivity.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama