Final Fantasy VII Remake už má téměř kompletně namluvený hlavní příběh
Final Fantasy VII Novinka Final Fantasy VII Remake už má téměř kompletně namluvený hlavní příběh

Final Fantasy VII Remake už má téměř kompletně namluvený hlavní příběh

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

V rozhovoru to potvrdil producent Yoshinori Kitase.

Reklama

V posledním čísle časopisu Dengeki PlayStation byl otištěn rozhovor s producentem Final Fantasy VII Remake Yoshinorim Kitase. Mimo jiné prozradil důležitou informaci ohledně pořizování dabingu hlavní příběhové linie remaku, který má být už téměř kompletní. Pravděpodobně ale jde pouze o první díl, protože Final Fantasy VII Remake má být postupně vydán jako série několika, po sobě jdoucích, titulů.

"Remake Final Fantasy VII od nás vyžaduje značné přípravy," řekl Kitase pro Dengeki PlayStation. "Dabéři jsou nyní téměř u konce s nahráváním hlasového záznamu hlavního příběhu. Fanoušci si mohou udělat částečný obraz podle Clouda z Final Fantasy VII: Advent Children, ale protože se jedná o takzvaného "prime" Clouda z doby před Advent Children, bude výkon dabéra daleko svěžejší."

Kitase také krátce vyjádřil ke key artu hry, odhaleném minulý měsíc: "Nechám na fantazii každého z vás, aby si vyložil význam Sephirotha na obrázku, který takto v originále nevypadal." Tuto větu si jde dost těžko vyložit, ale Kitase má na mysli patrně Sephirothovo černé křídlo.

Final Fantasy VII Remake je momentálně ve vývoji pro PlayStation 4 a minulý víkend ukázal režisér Tetsuya Nomura dva nové screenshoty. První z nich Nomura komentoval přes Gameblog.fr slovy: "Nový obrázek z Final Fantasy VII se hodně zaměřuje na bojový systém. Věnovali jsme mu hodně pozornosti a tak budou boje probíhat bez přerušení. Na schůzkách jsme hodně debatovali o problémech s granáty." Nomura se zmínil, že škody způsobené granáty nebudou mít vliv na vaše spojence.

Druhý obrázek zase popsal takto: "Toto je jeden z prvních herních bossů. Je to Scorpion a scenérie okolo bude částečně zničitelná. Bohužel jsem vám chtěl ukázat i první video, ale mou prosbu společnost zamítla. Menu hry ještě také není úplně konečné, pohovořím o něm při jiné příležitosti."

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama