Final Fantasy X | X-2 HD Remaster již tento týden na Steamu
Novinka Final Fantasy X | X-2 HD Remaster již tento týden na Steamu

Final Fantasy X | X-2 HD Remaster již tento týden na Steamu

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

20

PlayStation remasterovaná kompilace her se objeví také na PC <strong>+ HW nároky</strong>.

Reklama

Kompilace remasterovaných her Final Fantasy X a X-2 je v současné době k dispozici pouze na konzolích PlayStation 4, PlayStation 3 a na PS Vitě. S tím je ale konec, protože 12. května vyjde Final Fantasy X | X-2 HD Remaster prostřednictvím služby Steam také ve verzi pro PC.

Vydavatel těchto her, společnost Square Enix, oznámila, že tento soubor obsahuje jak Final Fantasy X tak Final Fantasy X-2, přepracované do HD rozlišení, spolu s remasterovanou hudbou a upraveným pozadím prostředí. Dále zde najdete kompletní obsah edice International, funkci automatického ukládání a pět herních boosterů, včetně "high-speed" a "no encounter" režimů. A chybět nebude zvuk v angličtině a v japonštině.

Final Fantasy X vypráví příběh nejlepšího hráče blitzballu, Tida. Ten se spolu s mladou a krásnou Yunou vydává na dobrodružství za záchranou světa Spira, který je sužován nekončícími pohromami, způsobenými obrovským Sinem.

Příběh Final Fantasy X-2 se vrací na svět Spira o dva roky později, kdy všude vládne klid a mír, na začátku takzvaného Eternal Calm. Yuna stává Sphere Hunterem a spolu s jejími společnicemi Rikku a Paine se opět vydá na cestu kolem světa, aby získala odpovědi na tajemství, zjevené uvnitř sféry.

Níže se můžete podívat na trailer, uvolněný v den vydání PS4 verze.

Minimální HW nároky

OS: Windows Vista nebo novější Procesor: 2GHz Dual Core CPU Operační paměť: 1 GB RAM Grafika: NVIDIA Geforce 9600GT VRAM 512MB / ATI Radeon HD 2600XT VRAM 512MB Místo na disku: 37 GB Zvuková karta: kompatibilní s DirectX

Doporučené HW nároky

OS: Windows Vista nebo novější Procesor: 2.4GHz quad-core CPU Operační paměť: 2 GB RAM Grafika: NVIDIA Geforce GTX 450 / AMD Radeon HD 5750 with 512MB Místo na disku: 40 G Zvuková karta: kompatibilní s DirectX

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama