Final Fantasy XII: The Zodiac Age v několika videích
Final Fantasy XII Novinka Final Fantasy XII: The Zodiac Age v několika videích

Final Fantasy XII: The Zodiac Age v několika videích

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

2

V "jarním" traileru se více seznámíme s příběhem hry, dále nás čeká ukázka herních systémů a můžete se také podívat na nových 35 minut z hraní remasterované verze hry.

Reklama

Square Enix vydal nový, čtyřminutový trailer k remasteru hry Final Fantasy XII: The Zodiac Age. V novém videu se trochu více podíváme na příběhové pozadí hry, protože originál vyšel už v roce 2006 a tak si jej nemusí všichni pamatovat na 100%.

Druhý trailer ve dvou minutách shrnuje všechny podstatné rysy hry. Postavy, nastavení, prostředí, vysokorychlostní režim, novou hudbu na pozadí, automatické ukládání a systém tříd postav.

Zároveň se ve středu Square Enix pochlubil během prvního oficiálního live streamu více než půlhodinovou ukázkou z hraní Final Fantasy XII: The Zodiac Age. Ukázku najdete v čase od 33:45 do 55:35 a od 58:05 do 1:11:03.

Nová vylepšená verze hry navíc nabídne notně lepší grafiku, převedenou do vysokého rozlišení a čistší zvukovou stopu. Dočkáme se i několika modernějších změn, včetně zrekonstruovaného bojového systému a již zmíněného nového systému tříd postav, takzvaného Zodiac Job System.

Final Fantasy XII: The Zodiac Age má v Evropě vyjít pro PlayStation 4 o letních prázdninách, konkrétně 13. července.

Spring trailer 2017

Get to Know in 120 Seconds

Live stream

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama