Final Fantasy XV bude podporovat PS4 Pro
Final Fantasy XV Novinka Final Fantasy XV bude podporovat PS4 Pro

Final Fantasy XV bude podporovat PS4 Pro

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

2

Podívat se můžete na nový trailer, obrázky a pokračování tvorby dabingu.

Reklama

Letošní Tokyo Game Show přineslo kupu zpráv, které se týkají i západu, potažmo tedy přímo nás. Do této kategorie patří také informace Square Enixu ohledně RPG Final Fantasy XV, které vyjde celosvětově pro PlayStation 4 a Xbox One 29. listopadu.

Předně se můžete podívat na nový trailer, vytvořený právě pro výstavu Tokyo Game Show, ve kterém je ve zkratce vylíčen celý příběh. Od napadení Noctova království, přes jeho útěk společně s přáteli a jejich cesta po zemi Eos. Trailer také představuje většinu postav, se kterými se hráči budou setkávat v úvodních kapitolách hry. Na konci novinky najdete i novu galerii screenshotů.

Dále promluvil během Active Time Reportu na Tokyo Game Show režisér Hajime Tabata o konzoli PlayStation 4 Pro. Hned od startu bude Final Fantasy XV schopné využít modernizovaného hardwaru a níže se na natočených záběrech můžete podívat, jak hra na nové konzoli od Sony vypadat.

Tabata také v průběhu Active Time Reportu zmínil spolupráci hry Final Fantasy XV se značkou Cup Noodle, které Gladiolus očividně miluje. Ve hře dokonce narazíte na vedlejší úkol, při kterém budete hledat ty nejlepší Cup Noodle.

Úplně nakonec je tu druhá část deníku o dabování hry pro západní hráče. Herci hovoří hlavně o tom, jak jsou rádi, že byli obsazeni do rolí postav, jak se na dabing připravovali a jaké mají zkušenosti z tohoto nahrávání. Pokud vám unikla první část, najdete ji zde.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama