Final Fantasy XV čekají čtyři nové epizody
Final Fantasy XV Novinka Final Fantasy XV čekají čtyři nové epizody

Final Fantasy XV čekají čtyři nové epizody

Michal Burian

Michal Burian

3
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Odhalen nový dodatečný obsah, který v letošním roce rozšíří tohle japonské RPG.

Reklama

Hráči japonského akčního RPG titulu Final Fantasy XV se mohou v průběhu letošního roku těšit na čtyři nové příběhové epizody. Ty se po vzoru již vydaného dodatečného obsahu zaměří na určité postavy. V tomto případě půjde o hrdiny se jmény Ardyn, Aranea, Luna a Noctis.

U prvního jmenovaného vás čeká The Conflict of the Sage o boji za posledních dva tisíce let. Aranea dostane menší epizodu, soustředí se na poslední den říše Niflheim. Lunafreya bude vyprávět o boji za ty, které milujeme, a o osudu Lucianského krále, zatímco ve The Final Strike bude Noctis pokračovat v bitvě, která rozhodne o ideální budoucnosti všech jeho lidí. Poté mají ve Square Enix v plánu ještě alternativní velké finále.

Tím ale obohacování Final Fantasy XV nekončí. Ještě před těmito novými epizodami byly odhaleny dvě aktualizace pro COmrades, online multiplayerový režim ve Final Fantasy XV. Ten se dočká bohatých možností pro přizpůsobení postav. První update očekávejte letos v létě, zatímco druhý dorazí až někdy během zimy.

PC hráči navíc obdrží ještě detailnější a propracovanější nástroje do editoru, aby mohli vytvářet ještě lepší hrdiny a různé úrovně.

Pokud máte kromě Final Fantasy XV rádi i sérii Tomb Raider, tak očekávejte další crossover, tentokrát mezi FX15 a Shadow of the Tomb Raider. Na detaily si ale musíme ještě nějaký čas počkat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama