Final Fantasy XV hlásí status Gold
Final Fantasy XV Novinka Final Fantasy XV hlásí status Gold

Final Fantasy XV hlásí status Gold

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

6

Ale koukněte se také na nový CG trailer Omen a zjistěte si více o DLC.

Reklama

Už je to tak. Square Enix hlásí ukončení vývoje Final Fantasy XV. Na Paris Games Weekendu oznámil status Gold, tedy že je vývoj v této hry kompletní a je připravena pro výrobu.

S dokončením Final Fantasy XV se vývoj posouvá směrem k vytvoření obsahu pro Season Pass. Hlavní důraz je prý kladen na tři nové epizody, které jsou časově zařazeny do období hlavní linie hry. V každé epizodě se mohou hráči vžít do role jednoho z Noctových spolubojovníků. Každý nabídne vlastní herní styl a také zde mohou hráči objevovat dosud neprobádané oblasti s novými monstry a dokonce získat zbraně, které mohou být později použity v hlavní hře. První bude Episode Gladiolus, následuje Episode Ignis a Episode Prompto. Každá epizoda půjde zakoupit také samostatně.

Kromě epizod v Season Passu bude připravena expanze s názvem Comrades. Půjde o on-line kooperační režim až pro čtyři hráče s velmi intenzivními bitvami. Každý hráč převezme kontrolu nad jedním z přátel: Noctis, Gladio, Prompto a Ignis. Rozšíření Comrades půjde také koupit samostatně.

Na tvorbu stahovatelného obsahu dohlíží producent Haruyoshi Sawatari ze Square Enix Business Division 2, ale je pod neustálým dohledem režiséra Final Fantasy XV Hajime Tabaty a vývoj byl svěřen hlavním členům vývojového týmu.

Square Enix také ukázal nový CG trailer nazvaný Omen. Byl vytvořen ve spolupráci s Digic Pictures, kteří pracovali na Kingsglaive: Final Fantasy XV.

Final Fantasy XV vyjde pro PlayStation 4 a Xbox One 29. listopadu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama