Final Fantasy XV na E3 představila Altissii a létající auto Type-F Regalia
Final Fantasy XV Novinka Final Fantasy XV na E3 představila Altissii a létající auto Type-F Regalia

Final Fantasy XV na E3 představila Altissii a létající auto Type-F Regalia

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

6

Čeká nás také nezvyklý předobjednávkový bonus, side-scroller A King’s Tale.

Reklama

Na letošní E3 bylo vůbec poprvé pořádně představeno město Altissia z Final Fantasy XV. Jde o sídlo obklopené vodou a vychází z reálného vzhledu Benátek v Itálii. Hráči zde mohou úplně stejně cestovat gondolou, vžít se do role umělců, zúčastnit se bitev, plnit různé úkoly a navštívit Koloseum.

Kromě města Altissie se prezentace na chvíli zaměřila také na Type-F, modifikace vašeho auta Regalia. Překopáním vašeho dopravního prostředku na Type-F vytvoříte z klasického auta auto létající. Bohužel jde o vychytávku, kterou budete moci využít až ke konci hry, ale zase se na mapách nachází místa, na která se dostanete pouze pomocí Type-F. Ale protože se tvůrci snaží být co nejrealističtější (pokud lze tento výraz se sérií Final Fantasy vůbec použít) a tak i létání bude stejně realistické, včetně vzlétání a přestávání. Takže se může stát, že několika členům vaši skupiny může být špatně.

Altissia

Type-F Regalia

Dalším zajímavým překvapením je bonusová side-scroller hra A King’s Tale: Final Fantasy XV. Tu lze získat pouze předobjednáním Final Fantasy XV. Zahrajete si za mladého krále Regia, můžete používat kouzla, přivolávat summony a útočit i klasickým způsobem nebo za pomoci dalších postav. Další hratelnou postavou je třeba mnohem mladší Cid.

A King’s Tale: Final Fantasy XV vyjde společně s Final Fantasy XV 30. září a bude, jak jsme již upozornili, k dispozici pouze jako bonus za předobjednání hry. Prozatím je tento bonus potvrzen pouze v Americe nebo v Kanadě. Ale podrobnosti o získání hry v Evropě, Japonsku, Latinské Americe a dalších územích mají být oznámeny velmi brzy.

Obrázky ze hry A King’s Tale: Final Fantasy XV najdete na konci galerie níže.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama