Final Fantasy XV předvedl nový bojový styl
Final Fantasy XV Novinka Final Fantasy XV předvedl nový bojový styl

Final Fantasy XV předvedl nový bojový styl

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

4

Wait Mode vám umožní si v klidu naplánovat své akce.

Reklama

Režisér Hajime Tabata odhalil během prezentace hry Final Fantasy XV nový styl boje nazvaný Wait Mode. Pro skeptiky této novinky je podstatné, že Wait Mode půjde přes menu Option kdykoli zapnout nebo vypnout. Pokud bude aktivní, můžete stopnout veškeré akce a dát si pauzu, trochu popřemýšlet nad dalšími svými kroky. Ale pouze do doby, než se naplní speciální měřák Wait Gauge.

V tomto režimu se může hráč klidně zaměřit na určitého nepřítele, zacílit kouzla, vybrat spoluhráčovy schopnosti a další možnosti boje. Tabata tento režim popisuje jako možnost, jak udělat hru pro některé hráče jednodušší a zároveň dodal, že tento režim přinese do silně akčního bojového systému i trochu víc strategie.

Během prezentace Tabata předvedl také magickou syntézu. Díky ní si hráči mohou přizpůsobit a uspořádat schopnosti, které budou následně využívat. Abyste si to lépe představili, tak si například můžete ohnivou magii přizpůsobit tak, aby vás částečně uzdravovala. Tento systém dovoluje kombinovat účinky tři základních prvků: ohně, ledu a blesku.

Final Fantasy XV vyjde celosvětově pro PlayStation 4 a Xbox One 30. září.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama