Final Fantasy XVI dostane dvě placená DLC, PC verze je ve vývoji
Final Fantasy XVI Novinka Final Fantasy XVI dostane dvě placená DLC, PC verze je ve vývoji

Final Fantasy XVI dostane dvě placená DLC, PC verze je ve vývoji

Jan Urbančík

Jan Urbančík

3
Platformy PlayStation PlayStation 5 Windows PC

Mezitím dorazil také update s novými konsmetickými doplňky.

Reklama

Už je to víc než dva měsíce, co vyšlo RPG Final Fantasy XVI, jež v naší recenzi obdrželo 9 bodů z 10. A přestože se mluví o tom, že Square Enix není s prodeji spokojen, vývojáři se hrou ještě nekončí. Producent Naoki Jošida v novém videu představil, co se pro FF16 chystá.

Jak ukázal i krátký trailer, už dnes se hra dočkala updatu zdarma, jenž přináší nový obsah, ale pouze ten kosmetický. Přidává totiž alternativní oblečky pro hlavního hrdinu Cliva Rosfielda i další klíčové postavy. Nově můžete také změnit podobu meče. Kromě toho pak update opravuje některé problémy, upravuje balanc soubojového systému a přidává například možnost vypnout si adaptivní triggery či si přizpůsobit ovládání.

Není to ale všechno, Square Enix totiž chystá hned dvě placená příběhová rozšíření, v nichž se máme dozvědět ještě víc o světě Valisthea a jeho obyvatelích.

Nakonec jsme se pak dočkali oficiálního potvrzení vývoje PC verze. DLC ani konverze pro počítače zatím nemají datum vydání, ale podle Jošidy bychom měli podrobnější informace dostat ještě letos.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama