Finanční kompenzace za problémy GTA Online až příští týden
GTA 5 Novinka Finanční kompenzace za problémy GTA Online až příští týden

Finanční kompenzace za problémy GTA Online až příští týden

Michal Burian

Michal Burian

52

Odklady, odklady a zase ty odklady. Kolikrát už jsme to jen slyšeli.

Reklama

Nebudu zas tolik přehánět, Rockstar sliboval, že finanční kompenzace za problémy při startu multiplayeru Grand Theft Auto Online přistane hráčům na in-game bankovních účtech v říjnu. Pak ho, ale odložil a dnes se stalo to samé.

Pokud se už nic nestane, tak by se vám první část, tedy 250 tisíc GTA dolarů, měla na herních účtech ve hře objevit příští týden. Druhá část dorazí v průběhu listopadu.

Má to však jedno velké ale, Rockstar příští týden vydá patch verze 1.05, který by měl opravit několik problémů, které stále trápí GTA Online. Jde především o mizení postav, což by bylo nepříjemné zejména teď, kdy by vám Rockstar dal slíbenou odměnu. Pokud tedy patch opraví vše co má, tak bude 250 tisíc GTA dolarů připsáno na váš in-game účet.

V listopadu rovněž vyjde připravovaný dodatečný balíček Beach Bum. Bude zdarma a do multiplayeru a singleplayeru přidá nová vozidla a zbraně v plážové tématice. Navíc budete moci využít nové věci pro přizpůsobení postavy, včetně nových tetování, účesů apod.

Krom toho Rockstar ještě pracuje na editoru (plánuje se na konec roku), který vám umožní vytvářet vlastní deathmatche a závody. Aby toho nebylo málo, tak by se ve hře měl objevit i nový obsah v podobě nových Jobs, Gang Attacks, Survivals, Last Team Standings, Parachutes, Deathmatches a Races.

Pro hráče GTA Online se hodí ještě připomenout víkendové GTA Online Social Club akce, v nichž budete moci získat speciální odměny. Konkrétně půjde o speciální in-game slevy nebo vzácná vybavení. S akcemi se váže také live-stream show od Rockstaru na serveru Twitch. Na ty se můžete těšit taktéž v listopadu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama