Firaxis oznamují mezihvězdnou strategii Sid Meier's Starships
Sid Meier's Starships Novinka Firaxis oznamují mezihvězdnou strategii Sid Meier's Starships

Firaxis oznamují mezihvězdnou strategii Sid Meier's Starships

Michal Burian

Michal Burian

7

Tahová strategie vyjde v tomto roce pro PC, Mac a iPad.

Reklama

Společnosti 2K Games a Firaxis Games skrz GameSpot oznámily vývoj mezihvězdné tahové strategie Sid Meier's Starships. Hra je naplánovaná na začátek letošního roku a dorazí ve verzích pro PC, Mac a iPad.

V Sid Meier's Starships budete velet flotile vesmírných lodí na cestě přes galaxii, kde budete plnit různé mise, chránit planety a jejich obyvatele, stejně tak vytvářet planetární federace. Za úkol budete mít rozšířit vliv vaší federace na další planety. Spolehnout se budete moci na futuristické technologie a výhodu v boji získáte přizpůsobením svých lodí.

Mise se mají odehrávat na jedinečných mapách, kde bude dynamicky generovaný taktický boj, jenž podpoří znovuhratelnost.

„Při vývoji Starships jsem byl fascinován myšlenkou prozkoumat další kapitolu v příběhu Civilization: Beyond Earth,“ řekl Sid Meier, designér Civilization. „Co se stane poté, co jsme kolonizovali náš nový domov a postavili vesmírné lodě, abychom se mohli vydat ke hvězdám? Co se stalo s našimi dávno ztracenými bratry a setry z planety Země?“

„Mým cílem bylo vytvořit zážitek, který směruje na prozkoumání vesmíru a boj. Těšit se můžete na mezihvězdné dobrodružství, diplomacii a průzkum.“

Vydavatel navíc naznačuje, že hry Beyond Earth a Starships budou propojeny. Integrace má zlepšit zážitek z hraní u obou titulů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama