First-person hororem Kholat nás bude provázet Sean Bean
Kholat Novinka First-person hororem Kholat nás bude provázet Sean Bean

First-person hororem Kholat nás bude provázet Sean Bean

Jan Kalný

Jan Kalný

49

Horor založený na skutečných událostech zní zajímavě. Ještě lépe to ale bude znít s hlasem Sean Beana.

Reklama

Studio IMGN.PRO oznámilo, že hlavním vypravěčem v jejich připravované hře Kholat bude známý britský herec Sean Bean. Znát ho můžete hlavně jako Boromira z trilogie Pána prstenů nebo jako Neda Starka z Game of Thrones (Hra o trůny).

„Pracovat s tak báječným hercem jako je Sean Bean byl úžasný zážitek. Přišel s fascinujícím mixem emocí a dramatu. Jsme více než spokojeni s výsledky,” nechal se slyšet spoluzakladatel IMGN.PRO Lukasz Kubiak.

Sean Bean si konkrétně zahraje roli Antonta. Jednoho ze čtyř vypravěčů, kteří pomalu odkryjí příběh hry. Doufám, že nejsem jediný, komu přijde ironické, že Sean Bean dabuje vypravěče ve hře, která se točí kolem smrti.

Pokud jste o Kholat ale doposud neslyšeli, tak jde o titul se silnými hororovými prvky, v němž budete prozkoumávat různá prostředí. Celá zápletka je inspirovaná skutečným příběhem devíti ruských studentů, kteří zemřeli za nevysvětlitelných okolností na severu Uralu. Konkrétně na Kholat Syakhl. Příběh je známý jako „Zánik Djatlovovy výpravy”.

Rozhodně jde o zajímavý nápad. Samotný projekt můžete sledovat například na Steam Greenlight, kde hra dostala od komunity zelenou. Kholatu bychom se měli dočkat v druhém čtvrtletí příštího roku na PC a Mac.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama