First-person střílečka Prodeus zkombinuje old-school prvky s těmi moderními
Prodeus Novinka First-person střílečka Prodeus zkombinuje old-school prvky s těmi moderními

First-person střílečka Prodeus zkombinuje old-school prvky s těmi moderními

Michal Burian

Michal Burian

6
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Windows PC Xbox Xbox One

Představte si, že by se starý Doom nebo Quake zhmotnil v dnešní době a zachoval by si oblíbené věci.

Reklama

Chcete si zahrát kvalitního starého Dooma na nadupaném počítači nebo současné generaci konzolí? Nezávislé studio Bounding Box Software vám tohle přání splní prostřednictvím rychlé first-person střílečky Prodeus, která zkombinuje old-school prvky s těmi moderními. Představte si, že by se starý Doom nebo Quake zhmotnil, měl stále kostičkovanou grafiku obohacenou o moderní efekty, nervydrásající hudbu a futuristický HUD. Tak přesně to je Prodeus se spoustou krve, střílení a výbuchů.

Po zhlédnutí prvního traileru budete přesně vědět, co od této hry očekávat. K dispozici budete mít pochopitelně velké množství různých zbraní, těžkou zbroj a neustále budete mít po čem střílet. Za vývojem stojí dvojice zkušených lidí z byznysu. Michael Voeller a Jason Mojica se v posledních 25 letech podíleli na spoustě úspěšných titulů. Ve svém životopisu zmiňují třeba reinkarnaci Dooma z roku 2016, Wolfensteina, BioShock Infinite, Singularity, PayDay 2, Call of Duty: Black Ops a Black Ops 2 nebo Call of Duty Online. Této dvojici pomáhá tým nezávislých umělců a designérů.

Stylizaci hry odpovídají hardwarové nároky. Zahrát byste si měli na počítači s operačním systémem Windows 7, čtyřjádrovým procesorem s 2+ GHz, 2 GB RAM a grafickou kartou Nvidia GTX 580 nebo AMD HD 7870. Na disku si potom připravte pouhá čtyři giga. V doporučených je uváděno osm jader s 3+ GHz, 6 GB RAM a Nvidia GTX 1050 či AMD RX 560.

Pokud vás Prodeus zaujal, tak cílí na příští rok, rychlou krvavou řežbu má rozpoutat na PC, PlayStationu 4, Xboxu One i Nintendu Switch.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama