Flower a Limbo pro majitele PSV
Limbo Novinka Flower a Limbo pro majitele PSV

Flower a Limbo pro majitele PSV

Michal Burian

Michal Burian

4

Majitelé handheldu PlayStation Vita si brzy budou moci zahrát dvě povedené hry – nevšední Flower a oblíbenou puzzle plošinovku Limbo.

Reklama

Společnost Sony si pro majitelé handhledu Vita připravila dvě zajímavé novinky. 6. června letošního roku se na PlayStation Network objeví Vita verze populární puzzle plošinovky Limbo (recenze 9/10), a to za 12,99 euro. Původně vyšla v červenci 2010 na Xbox Live pro Xbox 360 a později byla k dispozici také pro PS3 a PC.

A tím druhým překvapením je nevšední titul Flower od thatgamecompany (flOw a Journey), který se probojuje taktéž na PSV, avšak zatím nevíme cenu ani datum vydání. Vše bychom se měli dozvědět za dva týdny na E3 v Los Angeles.

Ve Flower se stanete větrem na překrásné louce a hrajete si s okvětním lístky, zatímco v Limbo vás čeká černobílé dobrodružství s mladým chlapcem, jenž se vydává do nebezpečného světa ve snaze zjistit pravdivé informace o osudu své sestry.

Studio PlayDead, které vytvořilo Limbo, v současné době pracuje na dalším titulu, který je označován jako Project 2. Doufejme, že se něco nového dozvíte za dva týdny na E3.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama