Focus Home partnerem Xbox Game Passu na PC
Novinka Focus Home partnerem Xbox Game Passu na PC

Focus Home partnerem Xbox Game Passu na PC

Michal Burian

Michal Burian

2
Platformy Windows PC

Vydavatel her jako A Plague Tale: Innocence, Vampyr, The Surge nebo Farming Simulator.

Reklama

Microsoft nedávno oznámil příchod předplatného Xbox Game Pass pro počítače. Důležité detaily budou odhaleny za pár dnů na E3, ale už dnes víme, že služba v době spuštění nabídne hráčům více než 100 titulů od vydavatelů jako je Paradox Interactive, Devolver Digital, Sega, Bethesda a Deep Silver. Nově svou účast v Xbox Game Passu pro PC potvrdila společnost Focus Home Interactive, jež má ve svém portfoliu zajímavé tituly jako A Plague Tale: Innocence, Vampyr, Insurgency: Sandstorm, World War Z, Farming Simulator 19, The Council nebo The Surge. Navíc v 24. září vyjde The Surge 2 a letos se očekává i GreedFall a pokračování simulátoru Spintires s názvem MudRunner 2.

V současné době nevíme, jaké hry od Focus Home budou v Xbox Game Passu dostupné. Snad se to brzy dozvíme.

Stejně jako na Xboxu One platí, že nové hry Microsoftu se v Xbox Game Passu objeví hned v den vydání, včetně Gears 5, Halo Infinite nebo nové Forzy. Když si předplatné koupíte, obdržíte zároveň slevu 20 procent na hry, které jsou v knihovně Xbox Game Passu a 10 procent na související DLC a další přídavky.

Detaily budou prezentovány na tiskové konferenci v rámci E3 - 9. června od 22:00. Přenos budete moci sledovat živě na Zingu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama