Focus Home s Asobo Studio oznamují novou hru
Novinka Focus Home s Asobo Studio oznamují novou hru

Focus Home s Asobo Studio oznamují novou hru

LakilukCZ

LakilukCZ

3

Nová akční adventura vyjde v budoucnu pro PC a konzole.

Reklama

Společnosti Focus Home Interactive a Asobo Studio oznámily nový projekt. Jmenuje se The Plague. V současné době vývojáři finišují před-produkční fázi. Prozatím si musíme vystačit s tím, že hra vyjde na PC a konzole. Plného odhalení se dočkáme již 1. a 2. února. Z artworku toho moc vyčíst nelze. Vidíme tam jen dvě postavy prchající pravděpodobně před armádou krys.

Sebastian Wloch, CEO Asobo se ke hře vyjádřil následovně: „Spolupracovat s Focus Home Interactive na zcela novém projektu je pro naše studio velkým krokem dopředu. Pro tuto ambiciózní hru jsme potřebovali silného vydavatele. Díky své profesionalitě a otevřenosti byli pro nás lidé z Focusu ideálními partnery. Věříme, že společně přineseme hráčům ten nejlepší možný zážitek."

Cédric Lagarrigue, prezident Focus Home Interactive pak dodal: „Je nám potěšením pomoci Asubu s jejich novou hrou. Podpis této spolupráce jen potvrzuje náš cíl a tím je podpora talentovaných nezávislých vývojářů jako například Dontnod, Deck13, Giants Software, Cyanide, New World Interactive a Larian. Doufáme, že se Asobo zařadí po jejich boku a The Plague bude jednou z nejlepších her příštích let."

Francouzské studio Asobo Studio spolupracovalo na Xbox One exkluzivitě ReCore, Monopoly Plus a měli ruce i v The Crew.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama