Football Manager 2016 s menšími novinkami
Football Manager 2016 Novinka Football Manager 2016 s menšími novinkami

Football Manager 2016 s menšími novinkami

Michal Burian

Michal Burian

Tou nejpodstatnější je možnost vytvořit si vlastní tým, upravit si avatara trenéra a několik dalších maličkostí.

Reklama

Letos vyjde nový Football Manager. To není žádné překvapení, už více než deset let můžeme usednout na virtuální lavičku a rozdávat pokyny svému fotbalovému týmu. Za pár měsíců to nebude jiné. Bylo by spíše překvapením, kdyby žádný FM nevyšel - každý ročník prodá miliony kopií.

Football Manager 2016 dorazí na trh 13. listopadu mj. pro PC a Mac. Největší novinkou bude možnost vytvořit si vlastní tým a s ním se pustit do sezóny ve vybrané lize a jednotlivých turnajích. Vůbec poprvé si tak budete moci vytvořit vlastní tým, hráče, včetně jmen, a pustit se společně na nelehkou cestu. Dřív tato možnost byla pouze díky modifikacím.

K tomu budou sloužit dva nové módy: Fantasy Draft a Create-A-Club. První jmenovaný je konkurenční režim, kde každý manažer začne s pevným rozpočtem a vytvoří si tým od nuly. Create-A-Club je zase singleplayerový mód umožňující vám si vybudovat vlastní tým - vybrat mu jméno, barvy, logo atd.

Poslední zásadní novinkou, krom menších vizuální věcí, je váš avatar. Svou postavu trenéra si budete moci upravit dle svého uvážení. Jako další se hodí zmínit více než 2000 nových animací, detailnější analýza zápasu, realističtější zranění hráčů či pestřejší tiskové konference.

13. listopadu si budete moci zvolit, na čem budete Football Manager 2016 hrát. Hra totiž vyjde ve standardní podobě, ale také v handheldové a dotykové. Ty budou určeny pro chytré telefony a tablety s Android a iOS.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama