Football Manager 2018 se chlubí dynamikou hry
Football Manager 2018 Novinka Football Manager 2018 se chlubí dynamikou hry

Football Manager 2018 se chlubí dynamikou hry

Michal Burian

Michal Burian

1

Nový prvek ještě více prověří manažery.

Reklama

Za měsíc a jeden den vyjde Football Manager 2018. Studio Sports Interactive má tak nejvyšší čas, aby začalo s představováním novinek. Přesně před týdnem jsme se seznámili s novým grafickým enginem, vylepšenou umělou inteligencí, lepší dynamikou hry nebo lepšími možnostmi při skautingu. Dnes se dozvíme více o samotné dynamice hry, abychom věděli, co si pod tímto pojmem představit.

Konkrétně jde o dynamiku týmu, kdy v roli manažera musíte dohlížet na své hráče a na atmosféru v kabině, která se bude přenášet i do zápasů. Pokud budou hráči spokojeni, budou na hřišti odvádět solidní výkony, zatímco když spokojeni nebudou, budete mít velké problémy. Dynamiku budou ovlivňovat sami hráči. V týmu musíte mít lídra, který pozvedne mužstvo, ale musíte rovněž hlídat i ambice jednotlivých fotbalistů. Nejednou se vám stane, že nějaký mladíček se bude chtít prosadit do A týmu, nebude-li mu věnovat pozornost, může být nespokojen, což se lehce přenese i na další fotbalisty.

Na dynamiku týmu musíte myslet i v případě, kdy budete kupovat nového hráče. Mohou se vám sice líbit jeho statistiky, ale musíte také zjistit, zda do vašeho týmu zapadne. Aby po příchodu nezačal v kabině vytvářet negativní atmosféru. To by mohl být velký problém.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama