Football Manager 2021 se prodává rychleji než předchůdci
Novinka Football Manager 2021 se prodává rychleji než předchůdci

Football Manager 2021 se prodává rychleji než předchůdci

Ondřej Partl

Ondřej Partl

1
Platformy Windows PC Xbox Xbox Series X|S Xbox Xbox One Apple iOS Android Android Apple Mac

Milión kopií není problém.

Reklama

Nový díl takticko-strategické série Football Manager 2021 dorazil na PC již 24. listopadu minulého roku, kdy se tomuto pokračování povedlo představit dostatečné množství novinek, aby byli fanoušci znovu spokojeni, a aby bylo hraní si na fotbalového manažera zase o kus lepší.

Ostatně o těchto kvalitách svědčí i uživatelské recenze na platformě Steam, kdy 93 % z nich dává jasný palec nahoru. Jen škoda té chybějící české lokalizace, jelikož kvanta textu v této hře by se rozhodně lépe četla v rodném jazyce.

Tyto kvality se následně reflektují i na prodejích (samozřejmě za to mohou i jiné aspekty), kdy ředitel série Miles Jacobson na svém Twitteru sdílel, že se Football Manager 2021 stal titulem, jenž v rámci série nejrychleji dosáhl milníku jednoho miliónu prodaných kusů, což pro takovou hru není vůbec špatné číslo.

Navíc ještě dodal, že za poslední týden (příspěvek psal 3. ledna, tedy týden na přelomu roku 2020 a 2021) se do hry ponořilo přes 900 tisíc hráčů.

Kdybychom následně zabrouzdali na stránku SteamDB, tak zjistíme, že nedávno hra překonala svůj dosavadní rekord v počtu zároveň hrajících lidí, jenž se zastavil na 92 461 uživatelích, což je více, než třeba mělo v nedávné době Destiny 2, Stardew Valley či Warframe.

Stránka navíc zobrazuje statistiky pouze pro Steam, přičemž hra je také dostupná na Epic Games Store.

Football Manager 2021 se prodává rychleji než předchůdci

S tímto dílem se titul navíc vrátil i na konzole Xbox se svou speciální edicí, která je postavená na variantě Touch, jíž můžete hrát třeba na tabletech či i PC.

PC verzi posléze lze ve fyzické podobě zakoupit v obchodě Xzone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama