Novinka Ochutnávka novinek ve Football Manager 2021

Ochutnávka novinek ve Football Manager 2021

Ondřej Partl

Ondřej Partl

Platformy Windows PC Xbox Xbox Series X|S Xbox Xbox One Apple iOS Android Android

Předělané uživatelské rozhraní a ještě více detailů.

Reklama

Koncem září vývojáři ze Sports Interactive a vydavatelé ze Segy určitě potěšili hned několik fanoušků, kdy oznámili návrat manažerské série Football Manager na konzole Xbox. Hráče na PC by ale stejně asi nejvíce zajímalo, jaké novinky připravovaný ročník 2021 přinese oproti svým předchůdcům.

Proto došlo na vydání nové minutové ukázky, která alespoň lehce nastiňuje připravované prvky a změny.

Jako první si lze všimnout opět upraveného uživatelského rozhraní, které tentokrát nabídne díky novým grafům ještě více detailnějších informací, než kdy dříve.

Kromě toho se dočkáme nových možností při hledání talentů do vašeho klubu a půjde k tomu uspořádat i speciální schůzky. Další větší změnou budou rozšířené vztahy s médii, kdy to vypadá, že budete moci více rozvíjet svůj vztah s jednotlivými novináři a držet si je tak lépe na vaší straně.

Kromě toho půjde ještě více motivovat vaše hráče.

Toto video pak odstartovalo cyklus jednotlivých oznámení před vydáním, kdy autoři budou postupně a podrobněji rozebírat samotné novinky.

Vydání plné verze pro PC je nastaveno na 24. listopadu. Verze pro Xbox One, Xbox Series X a Xbox Series S dorazí v prosinci, společně s Nintendo Switch variantou Football Manager 2021 Touch. Přesné datum pro mobilní verze zatím oznámeno nebylo.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama