For Honor dostane v únoru dedikované servery
For Honor Novinka For Honor dostane v únoru dedikované servery

For Honor dostane v únoru dedikované servery

Michal Burian

Michal Burian

6

Pátá sezóna do středověkých soubojů konečně přinese komunitou požadované dedikované servery. To ale nebude vše.

Reklama

Komunita akční hry For Honor se konečně dočká dedikovaných serverů. Ubisoft oznámil, že o dedikované servery budou středověké souboje obohaceny v rámci páté sezóny nazvané Age of Wolves (Věk vlků), která krom toho přinese nové tréninkové funkce nebo update pro hrdiny.

V polovině prosince loňského roku běželo veřejné testování dedikovaných serverů. Po čtyřech dnech Ubisoft testování vypnul a vývojáři začali studovat zpětnou vazbu od hráčů, aby mohli zážitek ještě vylepšit. Snad se jim to podařilo a dedikované servery pozvednou kvalitu připojení ve For Honor.

Druhou významnou novinkou páté sezóny je rozsáhlý update hrdinů. Ubisoft se rozhodl pro změny v bojovém systému, přinese hráčům více možností pro přizpůsobení postav a hlavně lépe vyváží všech pět hrdinů. Kensei a Conqueror navíc dostanou nové pohyby, nové animace a další maličkosti.

S novými tréninkovými funkcemi dostanou hráči další možnosti, jak zdokonalit své dovednosti a stát se nejlepším válečníkem For Honor. Pátá sezóna vám má pomoci naučit se základní a pokročilé techniky, přičemž si vše budete moci vyzkoušet v novém módu Arena.

Pátá sezóna For Honor bude na všech třech platformách (PC, PlayStation 4 a Xbox One) k dispozici od 15. února letošního roku, tedy den poté, co For Honor oslaví rok své existence. Součástí nové sezóny je ještě nový item pro boost XP nebo nový maximální level.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama