For Honor prezentuje nového hrdinu a mapu
For Honor Novinka For Honor prezentuje nového hrdinu a mapu

For Honor prezentuje nového hrdinu a mapu

Michal Burian

Michal Burian

Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Ubisoft pokračuje ve vylepšování a rozšiřování své středověké akce.

Reklama

Zanedlouho ve For Honor odstartuje třetí sezóna. Ubisoft se rozhodl podporovat tuhle středověkou akci, která klade důraz na kontaktní online boje, i ve třetím roce jejího života. Vývojáři připravují čtyři samostatná období. Každé přinese nového hrdinu, sezónní události, nové možnosti přizpůsobení i nový příběh.

První část je od ledna do dubna, druhá od května do července, třetí od srpna do října a závěrečná od listopadu do začátku roku 2020. Jako první se na svět vyklube rytíř jménem Vortige. Poté nový samuraj, Viking a Wu Lin hrdina.

Dnes se podíváme na první přídavek. 31. ledna se ve For Honor objeví Vortiger společně s aktualizací 2.04. Black Prior - Vortiger se specializuje na obranu bojiště. Jeho hlavní zbraní je štít, jenž mu umožňuje se nejen bránit proti jakémukoli útoku, ale rovněž ho využít k protiútoku. Společně s ním dorazí nová mapa, Harbor bude k dispozici v režimech Dominion, Eliminatio, Skirmish a Battle.

Kromě nového obsahu dojde na mnoho změn, zejména k dalšímu vyvážení obsahu. Pokud nevlastníte Season Pass pro tuto sezónu, budete si muset hrdiny odemknout za herní měnu.

For Honor můžete koupit na Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama