Formula Fusion - duchovní nástupce Wipeout se blíží
Novinka Formula Fusion - duchovní nástupce Wipeout se blíží

Formula Fusion - duchovní nástupce Wipeout se blíží

ElementGamer

ElementGamer

2

Hra Formula Fusion oficiálně oznámena, Early Acces v červenci 2015.

Reklama

Pro fanoušky populárního Wipeoutu tu máme dobrou zprávu - byla oficiálně oznámená jeho obdoba, která ponese název Formula Fusion.

8 Games Ltd a The Designer Republic ponesou odpovědnost a prý se můžeme těšit na pravé next-gen závodění, které se zaměří samozřejmě i na nové konzole.

Samotný Wipeout dostal ocenění za grafický styl a The Designers Republic slibují velkou podobnost a spolupráci s vývojáři. Takže se nemáme bát, že se hra odkloní od již zaběhnutého stylu, ale pár inovací přinese. Myslím, že jestli tento titul využije potenciál PC a next-gen konzolí, budou nás čekat menší grafické orgie v podání legendy.

Formula Fusion je momentálně ve fázi příprav, ale už teď víme, že na nás čeká tuning, customizace, editor tratí, multiplayer, hyper-speed mód a spoustu dalšího. Je i možné, že se do hry dostane třeba co-op, či split-screen.

Hra je vyvíjena primárně pro PC (konkrétně i Steam) a konzolové verze budou následovat později.

Early Access těchto zajímavých závodů bude dostupný v červenci 2015. Vydání je předpokládáno v druhém pololetí roku 2016.

Sice nás ještě čeká pořádně dlouhá doba, než budeme moct vyzkoušet nažhavení motoru na vlastní kůži, ale doufejme, že se vývojáři budou slibů držet i v budoucnu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama