Forspoken se opět odkládá
Forspoken Novinka Forspoken se opět odkládá

Forspoken se opět odkládá

Jan Urbančík

Jan Urbančík

5
Platformy PlayStation PlayStation 5 Windows PC

Hra dorazí až příští rok, už se ale pouze dolaďuje.

Reklama

Akční RPG Forspoken od studia Luminous Productions vypadá od začátku velmi ambiciózně. Rozhodně se to ale projevuje také na délce vývoje. Hra byla představena v roce 2020 pod kódovým označením Project Athia, později jsme se však dočkali finálního názvu, nových trailerů a dalšího materiálu, přičemž titul mířil na letošní rok. Na loňských The Game Awards jsme se dozvěděli datum vydání – 24. května. To bohužel nevyšlo a hra byla odložená na 11. října. Ale ani to není konečné datum vydání, jak dnes vývojáři oznámili na sociálních sítích.

Forspoken vyjde 24. ledna 2023, půjde tedy o více než tříměsíční zdržení. V oznámení se nicméně píše, že všechny herní prvky jsou hotové a vývoj se momentálně nachází ve finální fázi, kdy se pouze dolaďují detaily a optimalizuje. To však zřejmě trvá déle, než se čekalo.

"Chceme vám poděkovat za pokračující podporu a trpělivost na této cestě. Vaše nadšení pro tuto hru nás každým dnem inspiruje a nemůžeme se dočkat, až vám ukážeme více o Forspoken později v létě," uzavírají vývojáři prohlášení.

Forspoken míří na PC a PlayStation 5, kde má být exkluzivní po dobu dvou let.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama