Fortnite Battle Royale má vlastní český časopis
Fortnite Novinka Fortnite Battle Royale má vlastní český časopis

Fortnite Battle Royale má vlastní český časopis

Michal Burian

Michal Burian

19
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Windows PC Xbox Xbox One Apple iOS Android Android

Na trhu je Příručka hráče Fortnite.

Reklama

Z Fortnite se stal velký fenomén, akční hru od Epic Games hrají miliony a miliony hráčů po celém světě, zatímco ostatní nedokážou pořádně pochopit, co je na tom baví. Tak to ale ve světě her mnohdy chodí. Popularitu zažívá titul také u nás, čehož využila komunita kolem Fortnite a ve spolupráci s vydavatelstvím Gods připravila časopis pojmenovaný Příručka hráče Fortnite.

První vydání se sto stránkami se už klube na svět. Z větší části je časopis pojatý jako průvodce hrou. Autoři prozkoumali lore, dali dohromady statistiky a sepsali návody pro použití zbraní, streamování, pro orientaci na mapě nebo třeba pro hraní na mobilu. „Stejně jako hra samotná i tenhle časák plně podporuje myšlenku cross-platform. Tak se připoj do hry,“ hlásají jeho tvůrci.

Časopis Příručka hráče Fortnite může koupit na Xzone.cz. Pokud máte podobné příručky rádi a jste příznivci World of Tanks, tak se prodává už druhé číslo.

Při příležitosti Příručky hráče Fortnite se hodí zmínit novou edici Fortnite, Deep Freeze Bundle za 799 Kč na PS4, Xbox One a Switch zahrnuje digitální kód ke stažení Fortnite: Battle Royal a bonusový obsah: Frostbite Outfit, Cold Front Glider, Chill-Axe Pickaxe, Freezing Point Back Bling a 1 000 V-Bucks herní měny. Jde o exkluzivní a cenově zvýhodněný obsah v hodnotě více než 50 euro.

Fortnite Battle Royale má vlastní český časopis
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama