Fortnite Battle Royale míří na mobily s cross-play funkcí
Fortnite Novinka Fortnite Battle Royale míří na mobily s cross-play funkcí

Fortnite Battle Royale míří na mobily s cross-play funkcí

Michal Burian

Michal Burian

13

Nejprve pro iOS, později se přidá Android.

Reklama

Před časem společnost Epic Games testovala cross-play funkci a vznikly z toho spekulace, že by PlayStation 4 hráči mohli hrát proti těm na Xboxu One. Zatím jsme se toho nedočkali a podle dnešního oznámení se zdá, že cross-play byl testován kvůli chystané mobilní verzi. Fortnite Battle Royale míří na chytré mobily a tablety. Nejprve se objeví pro iOS, později se přidá Android.

Zajímavé je, že mobilní verze Fortnite Battle Royale se pochlubí cross-play funkcí. Ta bude k dispozici mezi platformami PlayStation 4, PC, Mac, iOS a případně Android. U Xboxu One zatím cross-play nebude. Epic Games tvrdí, že zážitek z mobilní verze bude úplně stejný jako kdybyste hráli titul na PS4 nebo jiné platformě - prý až 100 hráčů, stejná mapa, stejný obsah, stejné týdenní aktualizace.

Pokud si chcete Fortnite Battle Royale na iOS zahrát mezi prvními, tak od pondělí, 12. března, budou otevřeny registrace na oficiálních stránkách. Když budete mít štěstí, přijde vám na e-mail pozvánka s odkazem ke stažení hry z App Store. Pozvánky budou rozesílány postupně.

Fortnite Battle Royale je velmi populární free-to-play hra od Epic Games, která těží z popularity Battle Royale. Zahrát si ji můžete na PC, Mac, PlayStationu 4 a Xboxu One.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama