Fortnite dostává tlumiče zbraní a chystá stealth mód
Fortnite Novinka Fortnite dostává tlumiče zbraní a chystá stealth mód

Fortnite dostává tlumiče zbraní a chystá stealth mód

Michal Burian

Michal Burian

3

Zatím bude dočasně spuštěn od 5. do 8. ledna na všech třech platformách.

Reklama

Epic Games jsou jedni z mála, kteří dokázali pořádně využít zájmu o PlayerUnknown’s Battlegrounds. Po vzoru tohoto survival online fenoménu, který na PC prodal již 20 milionů kusů a na Xboxu One v rozpracované verzi za dva dny přes milion, vytvořili bezplatnou hru Fortnite: Battle Royale. Tu neustále rozšiřují a přinášejí hráčům nový obsah.

Tím nejnovějším je chystaný stealth mód. Sneaky Silencers bude zatím dočasný režim, ve kterém budete hrát pouze se SMG a pistolí. Obě zbraně budou mít tlumič, který je již nyní dostupný v klasickém Battle Royale. Na stealth je kladen velký důraz, proto bude důležité využívat keře, schovávat se a zabíjet jiné hráče hezky nepozorovaně a poté opět do úkrytu.

Sneaky Silencers bude ve Fortnite: Battle Royale k dispozici od 5. do 8. ledna ve verzích pro PC, Mac, PlayStation 4 a Xbox One. Pokud se osvědčí, je dost pravděpodobné, že ho poté Epic Games spustí nastálo.

Připomeňme, že Battle Royale ve Fortnite byl nedávno obohacen o 50v50 mód a tohle je další zajímavost, která může nalákat další hráče do Fortnite. Tahle kooperační zombie survival akce od autorů Gears of War je sice v původní podobě placená, ale již během letošního roku by také měla být free-to-play. A má velký potenciál, samotný Battle Royale přilákal nad 20 milionů hráčů.

Fortnite dostává tlumiče zbraní a chystá stealth mód

Zdroj: WCCFTech.com

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama