Fortnite Novinka Fortnite končí další éru, přichází „The End“

Fortnite končí další éru, přichází „The End“

Dominik Tománek

Dominik Tománek

6
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Něco končí, něco začíná.

Reklama

Po měsících hraní několika sezón v rámci eventu Chapter 2 ve hře Fortnite to vypadá, že se vše chýlí ke konci. Společnost Epic Games totiž potvrdila, že 8. sezóna bude pro Chapter 2 poslední, tedy až skončí, skončí i celý event. Pravděpodobně se při přechodu na Chapter 3 dočkáme masivní změny mapy Fortnite, ale jaké to budou změny, zatím nebylo odhaleno.

Fortnite končí další éru, přichází „The End“

Událost zvaná „The End“ proběhne 4.prosince ve 22:00 našeho času a uzavře poměrně velkou kapitolu Fortnite života. Event podle tvůrců proběhne pouze jednou, tudíž nebude možnost se do něj později vrátit.

Epic také podrobně popsal, co by hráči měli před koncem 8.sezóny dokončit Mají splnit úkoly u Cube Queen, posbírat všechny zbývající lahvičky s barvou a duhový inkoust, aby si odemkli nové skiny pro Toonu. A v neposlední řadě vyměnit všechny vlastněné battle pass hvězdy za příslušné odměny.

Fortnite končí další éru, přichází „The End“

Dá se předpokládat, že v rámci Chapter 3 by se mohla projet spolupráce Epic Games a jejich nedávnou koupeného studia Harmonix, které stojí za tituly jako Guitar Hero nebo Rock Band.

Tento víkend také proběhne Power Leveling Weekend, kdy budou mít hráči zvýšený počet získaných XP.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama